Day 10

My wife gave me a task to choose 10 vinyl era albums that greatly influenced my taste in music. One album per day, 10 consecutive days. No explanations, no reviews, just album covers. Every day I ask someone else to do the same. Today I nominate: .

Day 9

My wife gave me a task to choose 10 vinyl era albums that greatly influenced my taste in music. One album per day, 10 consecutive days. No explanations, no reviews, just album covers. Every day I ask someone else to do the same. Today I nominate: We.

Day 8

Day 8: My wife gave me a task to choose 10 vinyl era albums that greatly influenced my taste in music. One album per day, 10 consecutive days. No explanations, no reviews, just album covers. Every day I ask someone else to do the same. Today I nominate: It.

Day 7

My wife gave me a task to choose 10 vinyl era albums that greatly influenced my taste in music. One album per day, 10 consecutive days. No explanations, no reviews, just album covers. Every day I ask someone else to do the same. Today I nominate: Them.

Day 6

My wife gave me a task to choose 10 vinyl era albums that greatly influenced my taste in music. One album per day, 10 consecutive days. No explanations, no reviews, just album covers. Every day I ask someone else to do the same. Today I nominate: She.

Day 5

My wife gave me a task to choose 10 vinyl era albums that greatly influenced my taste in music. One album per day, 10 consecutive days. No explanations, no reviews, just album covers. Every day I ask someone else to do the same. Today I nominate: That Guy.

FEELS 15

I’m sorry. I forgot to mention that not only was it earth day yesterday, it’s also the 15 year anniversary of the day I finished Feels. Monumental!

Day 4

My wife gave me a task to choose 10 vinyl era albums that greatly influenced my taste in music. One album per day, 10 consecutive days. No explanations, no reviews, just album covers. Every day I ask someone else to do the same. Today I nominate: Anybody.